Gröna Stugans festmeny

Förrätter

Minutengravad Lax Carpaccio
Med citron, balsamicovinäger, kallpressad olivolja, kapris och ruccola sallad

Toast skagen med räkor, löjrom och dill

Hummersoppa med tryffelolja och varm bröd

Carpaccio filetto di bou (oxfilé)
Med hyvlad parmesan, senaps vinegrette, ruccola och citron

Tonfisk tatar på grov bröds kanapé
Serveras med en pepparfukts halstrad räka.

Varmrätter

Halstrad Röding
Med limesky, jordärtskockspuré, blancherade primörer och mandelpotatispuré

Gös med stekta tärnade rödbetor och kapris (menuniere)
Serveras med skirat örtsmör och dillslungad potatis

Ångad torskrygg med räkor, pepparrot skirat smör och citron
Serveras med mandelpotatis puré

Grillad majskycklingfilé fylld med soltorkade tomater och taleggio
Serveras med sky, ugnsbakad potatiskaka och ringlad tryffelolja

Mörad Lammstek från Välnäs Gård
Med örtsky, jordärtskockpuré och råstekt potatis

Rostbiff på höglands kalvglaserad med peppar och dill
Serverad med rödvinsreduktion, tryffelbearnaise och primör ratatouille

Kalventrecoté
Med vårprimörer, kronärtskocks puré, Sherrysås och färskpotatis

Gödkalvstek
Med blancherade vår primörer, portvinssky och hasselbacks potatis

Örtmarinerade lammracks
Med pärllök, fänkålspuré och ugnsbakad potatis kaka

Tournedos Rossini med anklever, sky på tryffel
Serveras med potatis och parmesan kaka eller valfritt tillbehör

Enhetspris 395:-/p.p förrätt och varmrätt

Tournesdos Rossini 495:-/p.p inkl förrätt